2014. július 19., szombat

Tatárbeefsteak

Paleopirítóssal 




Hozzávalók: 

  • 3x darált marhabélszín (-hátszín, -vesepecsenye)
  • tojássárgája 
  • kókuszzsír (vaj)
  • felkockázott hagyma
  • felaprított fokhagyma
  • paradicsompüré
  • mustár
  • só, bors, pirospaprika
 


Elkészítés: 



A hozzávalókat összekevertem,



majd stábmixerrel
jól összedolgoztam






Tojásfehérje-mandulaliszt-darált kesudió keverékéből kisbucikat készítettem

felszeleteltem,
a grillben rápirítottam

(paleo-pirítós )





















Azt mondják,
ha egy nappal előbb elkészítjük és berakjuk a hűtőbe, összeérnek az ízek, és sokkal finomabb lesz.

Én azért frissiben fogyasztva jobban szeretem...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése